Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пусна малко огън в предизборната кампания, като

...
Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пусна малко огън в предизборната кампания, като
Коментари Харесай

Борисов хуманизира Възродителния процес

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пусна малко огън в предизборната кампания, като напомни някои полузабравени грехове на Бойко Борисов от 80-е години на предишния век, когато бъдещият водач на България  във Възродителния развой, чиито способи все пак не одобрявал.
Карадайъ преувеличава за калашника, само че Бойко Борисов в предишното фактически многократно е потвърждавал персоналното си участие като офицер от пожарната в тези трагични събития от недалечната ни история - Възродителния развой. Но като един хуманист Борисов постоянно е казвал, че НЕ поддържа методите на Възродителния развой от 1980-е.
Тогава имената се сменяха принудително, парцели се купуваха на безценица, остарели коли се продаваха на златни цени, българи, надъхани от " Време разделно ", малтретираха турци, тъй като те пък 5 века са ни ни яхали... Въобще беше интервал на етническо обостряне с държавна поддръжка. 
***
Всичко това със задна дата Борисов не го утвърждава и го погребва дружно с предишното, тъй като той има нова теория за нов и невъобразимо по-хуманен Възродителен развой. 
Модерният Възродителен развой по новите теософски схващания на Борисов е нещо надалеч по-човеколюбиво. 
Според неовъзрожденската теория на Борисов всеки български жител има право на присъединяване в националната спекулация, без значение от етно-религиозна принадлежност, пол, физически характерности или музикални желания.
Това не значи за всички да има на калпак и на стомах. 
Доктрината на Борисов за новия Възродителен развой предпоставя приобщаването към националната спекулация да става само на база персонални качества, връзки в прокуратурата, кондиция в медиите, въздействие в обществените мрежи, смелост и красота на площада. За да пуснат някого на хранилка, пържолена фабрика и национална мандра, този някой би трябвало да има известни качества, някакви специфични умения, да вземем за пример да лъже безапелационно или да е основал бизнес, който става за крадене. 
" Стига към този момент издигане по роднинска линия, шуробаджанащина и калинкина преданост. Това към този момент не коства! " - безапелационен е прогресивният Борисов, който дефинитивно скъсал с ретроградния Меркурий.  
" Новата методика на Възродителния развой би трябвало да генерира заедност в българщината - разсъждава Борисов. - Както Движение за права и свободи приобщават рационални българи към техните схеми, по този начин и ние приобщаваме рационални турци към нашите схеми, при нас няма дискриминация на подобен принцип. Българи, турци, арменци, евреи, македонци, гърци и по този начин нататък, всички са равнопоставени. Ако имаш контакти и си задоволително самоуверен, находчив, квалифициран, комбинативен, моля заповядай в нашите схеми. Може с ГЕРБ да работиш, може с Движение за права и свободи или Вътрешна македонска революционна организация да работиш, може с съветското или американското посолство да работиш, за България и българските ползи това е все едно. Ние издигаме на фундамент национално-отговорната спекулация и просветената държавна тирания с детайли на частна самодейност! "
В умозаключение на тезисите си Борисов обобщава:
" Въобще сега Възродителния развой и битката с корона-кризата вървят извънредно безпрепятствено и толерантно, това не е пропаганда, това е анализ на постигнатите триумфи и продължителните старания в вярна посока! А пък дребните суети, това там, четвърти, пети мандат, това са малки житейски въпроси на фона на огромния отговор, който изискуем на нашия гласоподавател " - умерено гледа в бъдещето Борисов. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР